streda 1. októbra 2014

Októbrová challenge je tu!



Vitajte!

 Aj vy obľubujete party? Máme tu pre vás prvú, štartovaciu výzvu na tému OSLAVA. Vytvorte projekt (layout, pohľadnicu alebo iný projekt) na túto tému a jej fotografiu nám pošlite na e-mail janyadesign@gmail.com do 25.10.2014. Výzvy sa môžu zúčastniť osoby zo Slovenska, Čiech a Poľska. Podmienkou je v práci použiť akúkoľvek girlandu a túto farebnú paletu:

Witajcie!

Wy takze lubiecie party? Mamy dla was pierwsze startowne wyzwanie na temat UROCZYSTOŚĆ. Sprobuj zrobic projekt (layout, kartke bub inny) na ten temat i zdjecie wyslij e-mailem: janyadesign@gmail.com do 25.10.2014. W wyzwaniu moga uczestniczyc osoby ze Slowacji, Czech i Polski. Warunek: uzyc jakakolwiek girlande i ta game  kolorystyczna:




Pozrite, aké krásne projekty vytvorili šikovné ruky dievčat z DT:
Zobaczcie, jakie piekne projekty stworzyly zdolne rece dziewczyn z DT:

Blue Nika



Daniela



Magdalena



Denisa



Katka


Alenka


Vyhodnotenie projektov bude 31.10.2014 a cenou, o ktorú sa oplatí zabojovať, je tento balíček, ktorý tvorí sada papierov Prima Marketing 8x8", sada silikónových pečiatok a kartičky na  journaling:

Wyniki beda 31.10.2014. Cena, o ktora walczymy, to ta paczka z papierami Prima Marketing, silikonowymi stemplami i journaling cards.




Malá rada na záver: 
Vytvorte si vlastný blog s príspevkami a podrobnými fotografiami vašich projektov, budeme tvoriť prepojenú komunitu scrapbookerov na Slovensku. Nech to je nielen o komercii, ale predovšetkým o láske k papieru, o spoločných stretnutiach, workshopoch, zážitkoch a akciách. Blog nám pomôže sledovať vašu tvorbu, poznať vás bližšie, blog vám dá príležitosť prezentovať seba a svoju prácu.
Bude podmienkou pre nasledujúce výzvy, chceme rozšíriť rady scrapbookerov a získať ďalších priateľov medzi vami, najmä ak ste začiatočníci, hľadáte svoj štýl, svoj rukopis, seba alebo len hľadáte odvahu :)

A ak nás radi sledujete, môžete si na blog umiestniť tento baner:
Jezeli polubicie nas, tutaj banerek na bloga:


Tešíme sa na vaše projekty do konca októbra!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára