streda 26. novembra 2014

Novembrová challenge - hlasovanie

Príjemný deň všetkým!

November ubieha veľmi rýchlo a dnes tu máme súťažné projekty vytvorené rukami scraperiek, ktoré sa nechali inšpirovať nielen dažďom, ale aj tancom. O víťazke rozhodnete svojim hlasovaním, ktoré sa spúšťa práve uverejnením tohto príspevku a končí 29.11.2014 o polnoci. JEDEN hlas odovzdávate projektu, ktorý vás najviac zaujal alebo o ktorom si myslíte, že sa najviac priblížil zadaniu a podmienkam. Hlasujete prostredníctvom komentára pod týmto príspevkom, v ktorom uvediete meno autora najlepšieho projektu. Aby sme sa vyhli umelému navyšovaniu hlasov, započítavať sa budú len komentáre, ktoré nie sú anonymné (teda komentáre registrovaných, blogerov, prípadne s uvedením e-mailovej adresy). 30.11.2014 sa dozvieme meno výhercu voňavej kolekcie Soulmates od 7 Dots Studio.

Z HLASOVANIA SÚ VYLÚČENÍ ČLENOVIA DT SCRAP ATELIER (tí hlasujú po oficiálnom ukončení hlasovania len v prípade, ak je výsledok nerozhodný)!

A teraz sa poďme pozrieť ako sa pohrali s témou súťažiace:

Alenka


Ivka 


Jitka 


Zuzka


Klárka 


Valika


Katka


Držíme palce!


5 komentárov:

  1. všetky sú nádherné, ale Alenka to skombinovala najlepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najsympatickejší výtvor má, podľa mňa, jednoznačne Alenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Najviac sa mi páči Jitkin výtvor, ale hneď potom nasleduje Alenkin výtvor, ktorá tému najlepšie vykreslila :) Takže hlasujem za Alenku :)

    OdpovedaťOdstrániť