pondelok 1. júna 2015

Júnová challenge

Kde bolo-tam bolo, bola raz jedna veľká tvorivá rodina, ktorá sa venovala scrapbookingu...
Áno, aj takto by sme mohli odštartovať júnovú challenge.
Keďže 1. jún je od nepamäti dňom všetkých detí, vybrala som tému Rozprávka/Príbeh a všetky okolnosti a podmienky ohľadom challenge sa budú líšiť od pôvodných. Prečo?

Pretože tento mesiac sa budeme s vami lúčiť. Zmena je podstatnou súčasťou života človeka a niekedy je nutné urobiť rozhodnutie, ktoré síce bolí, ale vďaka nemu sa posúvame ďalej.
Každá rozprávka raz končí a hoci táto blogová bola krátka, ja verím, že vám veľa priniesla, motivovala vás a budete sa scrapbookingu venovať aj naďalej. Pracujeme do konca júna.

Dawno, dawno temu, byla sobie jedna wielka  rodzina, ktora pasjonowal scrapbooking...
I w ten sposób moglibysmy odstartowac czerwcowe wyzwanie.
Poniewaz 1. czerwiec jest dniem wszystkich dzieci, wybralam temat Bajka/Baśń i wszystkie warunki challenge beda inne od poprzednich. Dlaczego?

W tym miesiacu pozegnamy sie z wami. Zmiana jest znaczna czescia zycia czlowieka
 i czasami jest potrzebne podac decyzje, ktora choc boli, ale dzieki której idziemy do przodu.
Kazda bajka w pewnym momencie sie konczy i chociaz ta blogowa byla krótka, wierze, ze wiele wam przekazala, zainspirowala was i zostajecie i nadalej wierni scrapbookingu. Pracujemy do konca czerwca.

A teraz poďme na zaujímavú challenge a jej podmienky:

1. vytvoríte akýkoľvek projekt na tému "Rozprávka"

2. umiestnite fotky projektu na svoj blog spolu s pár slovami o tom, ako vznikal a čo vás inšpirovalo (prečo práve "táto" rozprávka). Ak nemáte svoj blog, je potrebné si ho založiť a vytvoriť aspoň príspevok s touto challenge. Mám taký sen, aby sa komunita scraperov na Slovensku rozrástla, preto by som rada videla aj iné vaše práce na osobných blogoch. Je to teda HLAVNÁ PODMIENKA CHALLENGE.

3. príspevky s vašimi prácami umiestnite do 27.6.2015 na svoj blog a prelinkujte cez aplikáciu InLinkz, ktorú nájdete pod týmto príspevkom. Naučíte sa tak preklikávať vzájomne svoje blogy, navštevovať sa, nechávať si milé komentáre...jednoducho blogovať.

Upozorňujem, že ak nebude ktorákoľvek podmienka splnená, projekt nebude zaradený do výberu.

Na razie ciekawa challenge i jej warunki:

1. stworzycie jakikolwiek projekt na temat "Bajka/Baśń"

2. zamieszczacie zdjecia projektu na swoim blogu z pare zdaniami o tym, jak powstal oraz co was zainspirowalo (dlaczego wlasnie "ta" bajka). Jezeli nie jestescie wlascicielmi bloga, potrzebne go uruchomić i napisac choc jeden post z projektem do tej challenge. Mam takie marzenie, zeby komunita scraperów na Slowacji powiekszala sie, dlatego chetnie zobaczylabym i inne wasze prace na blogach osobistych. To jest wiec GLÓWNYM WARUNKIEM CHALLENGE.

3. Posta z waszymi projektami zamieszczacie na blogach do 27.6.2015 i wklejacie link poprzez aplikacje InLinkz, ktora znajduje sie na koncu tego posta. Nauczycie sie odwiedzac sie wzajemnie na blogach i zostawiac mile komentarze... po prostu blogowac.

Uwaga, jezeli nie bedzie niektóry z punktów warunków dotrzymany, projekt nie bedzie brac udzial w  challenge.


Tu sú nádherné a inšpirujúce projekty členov nášho DT/Tutaj cudowne oraz inspirujace projekty naszego DT:

Denisa


Daniela 


Blue Nika 


Art-moni 


Kristína


ROMA


Goga



Dawid



Víťaz bude vyhlásený 30.6.2015 a odmenou preňho bude naozaj hodnotná cena. O víťazovi bude tentokrát rozhodovať náš design team.
Oplatí sa zabojovať, dať si záležať a v challenge vidieť nielen šťastný koniec rozprávky v podobe výhry, ale predovšetkým myšlienku, tvorivý proces, lebo ako sa hovorí, mnohokrát cesta býva cieľom.

Tak čo, milí scraperi? Pustíte sa do súťaže o  krásnu cenu? Je ňou Grand Calibur od Spellbinders.

 Je to stroj na vyrezávanie a embossovanie bez použitia elektrického pohonu, vhodný na vyrezávanie papiera, kartónu, hliníkovej fólie, machovej gumy a pod. Do stroja Grand Calibur vojde papier s rozmermi 8,5 x 12" (rozmer o niečo väčší ako A4). Maximálna šírka použitého materiálu je 21,59 cm.
Je kompatibilný s kovovými šablónami aj iných značiek (Memory Box, Tattered Lace, Sizix - Thinlits a Framelits, Xcut...). 
Grand Calibur je prenosný, stabilný a dodávaný s farebne kódovanými rezacími platňami. Držadlo kľuky je robustné, takže sa pri práci veľmi dobre drží. 
Pro embossovanie pomocou embossovacích šablón je potrebné dokúpiť platňu D - Adapter plate (červená farba), nie je súčasťou základného vybavenia. 






2 komentáre:

  1. akože čože... ? fňuk ... a, že výhra "sánka dole šéfe" ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janko, tohle je pro všechny SK-PL-CZ scraperky moc a moc smutná zpráva. Tvůj blog s úžasným design teamem patřil k mým top...
    Na druhou stranu si dovedu představit to neuvěřitelné množství práce, které za tím vším stojí, a za sebe smekám.
    Těším se, že si ještě užiju červen s tou spoustou nádherné inspirace. A Tobě přeju, ať se Ti daří!!!
    PS: Výhra v poslední challenge - no to je vážně něco!!!

    OdpovedaťOdstrániť