sobota 20. júna 2015

Karteczka z ramką

Na dzisiejszy wpis przygotowałem kartkę na bazie papierów Primy. Prosta, z dodatkiem białej ramki i tekturowym elementem z ptaszkami.

Do dnešného príspevku som si pripravil pohľadnicu na podklade z papierov Prima. Jednoduchá, s doplnením bieleho rámika a chipboardu s vtáčikmi.




Dziś chciałbym też przedstawić Wam jeden z ulubionych produktów, z których lubię korzystać - mgiełki. Może nie jest to medium, które pojawia się na moich pracach zbyt często, ale gdy już sięgam po atomizery to odzywa się we mnie wewnętrzne dziecko i praca "sama się tworzy".

Dnes by som vám chcel predstaviť aj jeden z mojich obľúbených produktov, ktoré rád používam - spreje. Možno to nie je médium, ktoré sa objavuje v mojich prácach príliš často, ale ak už siaham po nich, ozýva sa vo mne vnútorné dieťa a práca "sa tvorí sama".





Jako, że jest to mój ostatni wpis na blogu i ta wspaniała przygoda w tak twórczym i wspaniałym gronie dobiegła końca chciałbym Wam wszystkim podziękować za wszystkie miłe komentarze. 

Szczególne podziękowania dla Janki, która koordynowała blog i motywowała nas do pracy oraz dziewczynom za wspaniałą dawkę inspiracji.

Toto je môj posledný príspevok na blogu a toto príjemné dobrodružstvo v takom tvorivom a skvelom tíme sa končí. Chcel by som vám všetkým poďakovať za milé komentáre.

Osobitné poďakovanie pre Janku, ktorá viedla blog a motivovala nás v práci a dievčatám za skvelú dávku inšpirácie.

Do zobaczenia/ Dovidenia

Dawid


2 komentáre:

  1. krásna pohľadnica, prajem všetko dobré!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je nádherná, spreje sú super vec :) ja ich v poslednej dobe často použivam, tak ďakujeme za ukážku krásnych prác a prajem všetko dobré :)

    OdpovedaťOdstrániť