pondelok 29. júna 2015

Sbohem a šáteček


A je tu pondělí. Anglicky  by se mu dnes dalo říkat tzv. Blue Monday. Proč blue? Je trošku smutné, protože dnes se i já loučím s blogem Scrap ateliéru a mávám jeho úžasné zakladatelce Jance a neméně úžasným členům našeho design teamu.


Loučím se  tímto mixed media tagem. Užili jsme si tady spoustu zábavy, načerpali kopu inspirace a mnohé se naučili. Viděli jsme, kudy se můžeme vydat, zjistili, co se nám líbí a možná taky objevili, co rozhodně není náš šálek kávy. A to vše si poneseme s sebou dál naší klikatou cestičkou za uměním plnou radosti, úspěchů, ale někdy i chyb a pádů.


Jako každý člen DT, i já, Vám ještě představím svůj must have. A tím je tato washi páska se vzorem černobílého chevronu. Víceméně ji najdete skoro na každém mém projektu. Někdy jen kousíček, ale je tam. Špetka kontrastu a twistu za málo práce. Stačí nalepit a je to.

Vám všem, kteří jste zde zavítali, všem členům DT (v čele s Jankou), od srdce děkuji a přeji spoustu inspirace a ještě víc radosti při tvoření nádherných projektů, hodně sil při blogování, které sice zabere nemálo času, ale byla by ohromná škoda se nepodělit s námi všemi o Vaše krásné výtvory a předat nám tímto kousek lásky i štěstí pro naše umělecké duše.


Sbohem!

Denisa

3 komentáre: