utorok 30. júna 2015

Rozlúčka s blogom a vyhodnotenie júnovej challenge

Vitajte!

Čítate posledný príspevok na blogu, v ktorom by som  sa chcela s vami rozlúčiť ja, Janka.
Boli ste a ste skvelé virtuálne publikum! Vážim si vaše zanietenie pre scrapbooking, pravidelnú aj sporadickú účasť v mesačných výzvach. Ďakujem vám všetkým za podporu v komentároch, chuť učiť sa, skúšať, poznávať nové techniky, za váš záujem, odvahu pýtať sa, za každé jedno zdieľanie a lajk na sociálnych sieťach.

Osobitne sa chcem poďakovať trinástim fantastickým ľuďom, ktorí mi pomohli vybudovať tento blog svojimi prekrásnymi inšpiráciami, jedinečnými nápadmi a zodpovedným prístupom. Ide o bývalých a súčasných dizajnérov blogu. Patrí vám môj obdiv a verím, že i naďalej budete prinášať iným radosť prostredníctvom vašej skvelej práce.

Vitajcie!

Wlasnie czytacie ostatni post na blogu, ktorym chcialabym sie ja (Janka) z wami pozegnac. Byliscie i jestescie świetna publicznoscia wirtualna! Szanuje sobie wasze zainteresowanie scrapbookingiem, regularne i sporadyczne uczestnictwo w wyzwaniach. Dziekuje wam wszystkim za wsparcie w komentarzach, pragnienie nauczyc sie, probowac, poznac nowe techniki, za wasz interes, odwage zapytac o cos, za kazde udostepnienie i like w sieciach spolecznosciowych.

Szczególnie chcialabym podziekowac trzynastu fantastycznym osobom, ktore pomogli mi zbudowac tego bloga swoimi przepieknymi inspiracjami, wyjatkowymi pomyslami i odpowiedzialnym podejsciem. Chodzi o bylych i obecnych czlonkow DT. 
Nalezy do was moj podziw, mam nadzieje, ze nadal bedziecie swoim tworzeniem robic radosc innym.




Extra poďakovanie patrí aj Lucke Barabas za vzácne rady, povzbudenie a pomoc pri vzhľade, technických a grafických úpravách blogu. 

Extra podziekowanie nalezy i do Lucii Barabas za bezcenne rady, zachete i pomoc z wygladem bloga, z zalatwianiem technicznych i graficznych spraw. 

Dnes je aj ten deň D, kedy sa dozviete meno majiteľa nového prístroja Grand Calibur. Ďakujem vám za všetky nádherné projekty, ktoré ste do našej výzvy vytvorili. 

Dzisiaj takze dzien D, kiedy dowiecie sie imie nowego wlasciciela aparatu Grand Calibur. Dziekuje wam wszystkim za wspaniale projekty, ktore zglosiliscie do naszej challenge.


Víťazom sa však môže stať len jeden projekt. Po náročnom rozhodovaní sme však víťaza predsa len vybrali a stáva sa ním projekt číslo 12, ktorého autorkou je 

Jednak zwycieskim projektem moze zostac tylko jeden. Po trudnej decyzji w koncu wybralismy projekt numer 12, ktorego autorka jest 


YKA


Jej práca je podľa väčšiny z nás ukážkou, ako rozprávky môžu byť ukryté nielen na stránkach kníh, ale i v každom zákutí našej naveky detskej duše.

Poprosím o kontakt na e-mail: janyadesign@gmail.com, dohodneme sa na doručení balíka.

Vám všetkým ostatným zúčastneným ešte raz ďakujem a zároveň všetkým čitateľom želám
rozprávkový život.

Jej praca wedlug nas jest dowodem, ze bajki moga byc ukryte nie tylko na stronach ksiazek, ale takze w kazdym skrawku naszej duszy - na zawsze duszy dzieciaka.

Jeszcze raz wam dziekuje i zycze wszystkim czytelnikom 
bajkowe zycie.
Polskim fanóm tez dziekuje za usmiech podczas czytania moich "jakby" tlumaczen ze slowackiego na polski:)



6 komentárov:

  1. Janka ďakujeme ze si nám umožnila byt "súčasťou" tohto blogu. Bude mi to tu chýbať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Janka, dakujem, ze aj vdaka tebe sa scrapbook stava znamejsim aj na slovensku, za tvoju tvorbu, blog, kurzy... a do buducna ti prajem vela radosti z dalsieho tvorenia a vela dalsich uspesnych projektov :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. at se nadale dari .... blog byl uzasny, skoda ho, ale neco noveho tim zacina a to me bavi!!! diky, Janka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďakujem veľmi pekne za všetky skvelé inšpirácie, úchvatné výtvory, projekty a challenge a prajem veľa úspechov v iných projektoch, určite budú také skvelé ako tento blog ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem za možnosť pravidelne nachádzať inšpiráciu na tomto blogu, za snahu prepojiť a zviditeľnisť scrapbook aj u nás :) Prajem všetko dobré do ďalších projektov a budúcna ako takého a tiež ďakujem za výhru v tejto poslednej rozprávkovej challenge. :) Naozaj som sa potešila a keď som sem na obed nakukla v práci, mala som celkom problém zachovať dospelú tvár, že pracujem :) Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť